Expositie: Dagvlinders in de Hoeksche Waard

294

Groot_Koolwitje__YolandaOUD-BEIJERLAND – De werkgroep Vlinders en Libellen van het Hoeksche Waards Landschap heeft in Natuurbezoekerscentrum Klein Profijt een expositie ingericht over dagvlinders in de Hoeksche Waard.Kom ontdekken welke soorten dagvlinders er op ons eiland rondvliegen!

Aan de expositie is ook een prijsvraag verbonden: test je vlinderkennis, vul het formulier in en stop het in de vlinderbox. Iedere deelnemer maakt kans op een prijs, na afloop van de expositie wordt de uitslag bekend gemaakt.

De volgende werkgroepleden hebben foto’s beschikbaar gesteld voor de expositie: Henk Bunjes, Wilma Kapoen, Ton Schilperoord, Yolanda ten Thije en Marion Zondervan.

Klein Profijt

Klein Profijt is één van de twee bezoekerscentra van de vereniging Hoekschewaards Landschap (HWL). Hier begint in het groen van het buitendijkse gebied uw ondekking van het nationaal landschap Hoeksche Waard.

Het bezoekerscentrum herbergt permanente en wisselende exposities met betrekking tot de flora en fauna van de Hoeksche Waard. Daarnaast wordt Klein Profijt door HWL gebruikt als centrale plaats voor haar activiteiten.

Openingstijden
dinsdag t/m vrijdag 10:00 uur tot 17:00 uur
zaterdag & zondag  12:00 uur tot 17:00 uur

Natuurbezoekerscentrum “Klein Profijt”
Zalmpad 11
3261 MD Oud-Beijerland
telefoon: 0186- 62 18 88


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.