Festival Heinenoord live op Zaterdag 3 september

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

13924824_684898115000758_3681515488058776673_nHEINENOORD – Op zaterdag 3 september organiseert Oranjevereniging Nederland en Oranje voor een derde keer het festival Heinenoord Live. Het beloofd weer een groot feest te worden met maar liefst 7 bands, optredens van de streetdance uit Heinenoord en natuurlijk diverse surprise acts. Dit jaar wordt het feest gehouden in een tent die geplaatst wordt op de parkeerplaats tegenover sporthal de Tienvoet.

Het festival begint om 16:30 met een optreden van A Gentleman’s Excuse. Om 22:30 treed de Lonely Hearts Club Band op. De bestaande band heeft onder andere Da Capo Light benaderd om mee te spelen. Op de “line up” staan naast A Gentleman’s Excuse en Lonely Hearts Club Band, bands als Motwat, the Beautifull Brillo Band, Dyna Moe Hum, 49 minutes en Chasin’ Blues.  Deze bands staan samen garant voor een zeer gevarieerd aanbod van muziek stijlen. Al met al een programma voor alle leeftijden en liefhebbers van de meest uiteenlopende muziekstijlen.

Heinenoord Live is mede mogelijk gemaakt dankzij de ‘Groepie van Heinenoord’ actie, waaraan diverse bedrijven hebben deelgenomen. Door hun betrokkenheid is het mogelijk om het festival dit jaar nog beter aan te pakken, waaronder het gebruik van een tent. Hierdoor zijn we minder afhankelijk van het weer.

Toegang tot het festival is geheel gratis. In en om de tent wordt met munten betaald die aan de kassa te verkrijgen zijn. Let op er is GEEN pinautomaat aanwezig. Bij de muntverkoop zijn ook bandjes te verkrijgen voor jongeren die 18 jaar of ouder zijn. Kijk op www.nederlandenoranje.nl of op www.facebook.nl/OranjeVerenigingHeinenoord voor meer informatie.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren