Naturalisatieceremonie in Binnenmaas

273

Binnenmaas – Op dinsdag 13 januari vond er een naturalisatieceremonie plaats in het gemeentehuis te Maasdam. Mevrouw Wings en de heer Hassan Mohamed Hilowle en zijn 6 kinderen kregen de Nederlandse nationaliteit.

Mevrouw Wings is geboren in Duitsland. Zij woont sinds 2003 in Binnenmaas.

De heer Hassan Mohamed Hilowle is geboren in Somalië en is samen met zijn kinderen in 2012 naar Binnenmaas gekomen.

Burgemeester A.J. Borgdorff reikte de ‘nieuwe Nederlanders’ de officiële papieren uit voor het Nederlanderschap. Deze papieren zijn nodig voor het aanvragen van een paspoort. Tijdens de bijeenkomst sprak de burgemeester de aanwezigen toe, waarna ze namens het gemeentebestuur van Binnenmaas een cadeautje ontvingen.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.