OSV Oud-Beijerland druk op de transfermarkt: Chris Rojer van Alexandria’66 is de 4e speler die OSV Oud-Beijerland aantrekt!

107

Oud-Beijerland – OSV Oud-Beijerland kan melden, dat Chris Rojer heeft aangegeven in het seizoen 2020-2021 de selectie van OSV te komen versterken. De ervaren vleugelspeler van tweedeklasser Alexandria’66, die daar ook zijn jeugdopleiding volgde, kwam eerder ook uit voor BVCB en Oude Maas. 


Chris is hiermee al weer de vierde speler, die – na Faybian Hertstein (Neptunus-Schieroek), Jordy Westein (Gravendeel) en Dylan de Vroed – zijn voorkeur voor de club uit het Spuidorp heeft uitgesproken.

Tegenover hun komst staat het aangekondigde vertrek van Shurnel Francois (terugkeer naar zijn woonplaats Sliedrecht) en Rens Burgwal (verhuisd naar zijn nieuwe woonplaats Gravendeel).


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.