Scheepsbrand in Dordrecht, rookoverlast en meetploegen ingezet in ‘s-Gravendeel

Redactie Hoeksch Nieuws
0 Min Read

Er is momenteel een scheepsbrand bij de ‘s-Gravendeelsedijk in Dordrecht. Bij de brand komt veel rook vrij. Er wordt ook rook waargenomen in ‘s-Gravendeel. Blijf uit de rook, sluit ramen en deuren en zet ventilatie uit. Rook van een brand is nooit gezond.

Kijk voor meer info op het liveblog van Veiligheidsregio Zuid-Holland Zuid 👉 https://www.zhzveilig.nl/incidenten/scheepsbrand-s-gravendeelsedijk-dordrecht/?fbclid=IwAR3whtB-4COqGzG_LOXhDzZOY4I8LuyAWhzd4rMYgWj0z-Q0i2ndja-HgqA


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.