Informatieavond over windturbines aan het Spui

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

Schermafbeelding 2016-01-24 om 13.42.40NIEUW-BEIJERLAND – Graag nodigen wij u uit voor een informatieavond over windturbines aan het Spui. In de kranten verschijnen regelmatig berichten die erop duiden dat plaatsing van de turbines steeds dichterbij komt.

De Provincie stapt stevig door en de exploitant wil zo snel mogelijk aan de slag. Maar zover is het nog niet. Enerzijds is de C.P.G. [Compensatie Plan Groep] vanuit de dorpsvereniging De Filopopers in gesprek om de voorwaarden bij plaatsing langs het Spui voor omwonenden zo gunstig mogelijk te krijgen.

Anderzijds is de Stichting tegen windturbines aan het Spui volop bezig aan de voorbereiding om via de rechter het proces te stoppen. Op 25 januari praten beide organisaties gezamenlijk u graag bij over de stand van zaken nu, wat u kunt verwachten de komende maanden en over de acties van de Stichting en de C.P.G.

  • Wanneer:  maandag 25 januari
  • Tijd:20.00 uur staat de koffie klaar
  • Waar: De Graanschuur, Marktveld 10 in Nieuw-Beijerland
  • Kom ook: want ook u krijgt te maken met geluidsoverlast en waardedaling van uw huis

Uw inbreng is nodig om te zorgen dat de overheid en de initiatiefnemer die de windturbines wil plaatsen met uw belangen rekening gaan houden en niet over u heen [blijven] lopen.

Kom daarom naar de informatieavond en steun de strijd tegen het zodanig plaatsen van windturbines dat honderden omwonenden, waaronder ook u, enorme hinder gaan ondervinden.

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren