Druk langs het water en strandjes bij de Binnenmaas, Westmaas en langs de Oude Maas Puttershoek maar nog wel beheersbaar

588
Bootjes op de Binnenmaas - Foto Wijkagent Jos van Arendonk @JosvArendonk

Hoeksche Waard – Het was een prachtige middag voor iedereen op en aan het water of op de fiets maar wel druk en nu nog beheersbaar laat wijkagent Jos van Arendonk die wijkagent is van  Puttershoek Maasdam en Heinenoord weten op twitter.

De wijkagent survileerde  langs  oa Binnenmaas, strandje Westmaas, Oude Maas Puttershoek. Druk maar de 1,5 mee regel werd voldoende in acht genomen.  De veiligheidsregio’s uit heel Nederland en de Veiligheidsraad lieten weten het op veel plaatsen in Nederland te druk was en voorzorgsmaatregelen dreigen


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.