Stichting Hands of Mercy organiseert een rommelmarkt in Heinenoord

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

2015-06-13 08.59.29HEINENOORD – Stichting Hands of Mercy Organiseert 10 september a.s. een rommelmarkt op de sorteerlocatie Oud Heinenoordseweg 2, Heinenoord. Vanaf  08:30 uur tot 1400 uur  op het terrein naast de voormalige groente loods of bij slecht weer in de loods.

De koffie met cake staat tegen een leuk prijsje weer klaar, en ook een heleboel spulletjes die op zoek zijn naar een nieuwe eigenaar. Zoals home-decoratiespullen, boeken, speelgoed en tweede-handskleding.

Help ons eraf en u helpt ons weer om de kosten te dragen voor het transport van hulpgoederen naar onze projecten in Roemenië.Vraag gerust naar meer details van onze projecten in Cluj, Sighisoara en Momaia tijdens uw bezoek van onze rommelmarkt.

Tijdens de markt is onze PopUpshop met tweede-handskleding zoals gebruikelijk ook geopend. Deze is te vinden in Oud Beijerland in de school naast het Thomas Centrum in de Margrietstraat zeker een bezoek waard.

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.