Begraafplaats in Numansdorp weer tip top door hulp van cliënten van Cavent

0
586

img_5556CROMSTRIJEN – Donderdag 8 september hielpen twee cliënten van Cavent de gemeente Cromstrijen bij het snoeien van de heggen op de algemene begraafplaats in Numansdorp. “Wij zijn ontzettend blij met deze hulp”, aldus wethouder Hans Flieringa. “Ze werken ontzettend hard en heel netjes. We gaan hen zeker vaker vragen.”

Het was  de tweede keer dat zij ons helpen met onderhoudswerkzaamheden. “Het mes snijdt aan twee kanten. Zij krijgen de kans om op deze manier in de samenleving al werkend het vak te leren en wij krijgen er een nette begraafplaats voor terug”, aldus wethouder Pieter Paans. “Op die manier worden ze klaargestoomd voor het echte werk. Jongens die hier de vorige keer waren, hebben nu een baan voor één tot twee dagen in de week. Het werkt dus echt!”


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.