Geslaagde eerste avond van de Hoeksche Waard Running Crew

421

schermafbeelding-2016-09-17-om-00-47-50OUD-BEIJERLAND – De Hoeksche Waard Running Crew wil met hardlopen de inwoners van de verschillende gemeenten van de Hoeksche Waard met elkaar verbinden en dat de eerste avond donderdag 15 september een succes was kan met zekerheid worden gezegd.

De afstanden die de deelnemers konden lopen waren 3 km, 6 km of de 9 km door  Oud-Beijerland.Trots kijkt initiatiefnemer Lars Lageweg met zijn team terug op de eerste run van de Hoeksche Waard Running Crew. De volgende editie vertrekt vanuit Puttershoek.

Hou hiervoor de Facebookpagina van de Hoeksche Waard Running Crew in de gaten.

Bekijk hier een filmpje wat met een drone tijdens de avond werd gemaakt.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.