Poll: Er zijn nieuwe verkeersdrempels op de N217 o.a. ter hoogte van Mijnsheerenland

2
1185

schermafbeelding-2016-09-19-om-22-10-35Binnenmaas – Wie dagelijks over de N217 komt is het vast opgevallen de nieuwe verkeersdrempels rondom kruisingen die moeten zorgen dat auto’s afremmen en dat hierdoor minder ongelukken zullen gebeuren.

Daarom de aankomende week de volgende poll:

[poll id=”47″]


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
2 REACTIES

 1. Ik erger me aan de hoeveelheid van drempels en rotondes in het algemeen. Zelf buschauffeur als beroep. Je wilt niet weten hoeveel drempels en rotondes wij op een dienst tegen komen.
  Er zijn diensten bij dat je wel rond de 100 hobbels op een dienst van 8 uur tegen komt. Dat is enorm wat dit met je gesteldheid doet.
  Elke keer die dreun in je rug of zijlingse bewegingen.
  Voor een automobilist is de drempel of rotonde een klein opstakel waar men niet heel veel hinder van ondervindt.
  Vrachtwagen chauffeurs en bus chauffeurs hebben hier des te meer last van. Wij moeten extra afremmen of extra sturen terwijl automobilisten alleen even het gas loslaten en er met de comfortabele auto’s vandaag de dag met een lekkere vaart overheen rijden.

  Haal die rothobbels weg! Zet desnoods flitsers neer. Hebben automobilisten die vaak te hard rijden meer last van in hun comfortabele bolide dan een soft hobbeltje of lekker liggende rotonde!

 2. ik geef deze buschauffeur helemaal gelijk!!
  ik heb een ‘gewone’ auto, maar ik moet afremmen voor deze hobbels. (tsja, het is geen rolls royce…)
  flitsers vind ik minder geslaagd, omdat je soms toch ongemerkt iets te snel rijdt, ook mij overkomt die wel eens. waarom zijn de uitvoeg/invoeg stroken uit het verleden weggehaald???
  nu remmen sommigen plotseling zeer sterk, hetgeen tot ongelukken/schrikreacties kan leiden.
  natuurlijk, dan heb je te dicht op je voorganger gezeten, maar zeg nou eens eerlijk: wie doet dat niet?
  dus: weg die hobbels en breng invoeg en uitvoeg mogelijkheid aan.
  Dré

Reacties zijn gesloten.