Overvliegspektakel Scouting Driestromengroep Numansdorp

455

1912531_952308441463619_1340245010491602938_nNUMANSDORP – Zaterdag 24 september vanaf 12.00 uur vliegen de oudste meisjes- en jongenswelpen, de padvindsters, de verkenners en de zeeverkenners van De Driestromengroep over naar hun nieuwe spel-tak. 

Ieder jaar is dit weer opnieuw een spektakel. Om te kunnen overvliegen naar hun nieuwe groep wordt een groot waterobject gebouwd waar de overvliegers hun vuurdoop krijgen. Dit jaar wordt er een hele lange tokkelbaan gebouwd die praktisch de volledige lengte van het scoutingterrein beslaat. De overvliegers moeten over het object heen zien te klauteren, waar zij aan het einde van de beproeving opgevangen worden door de leden van hun nieuwe afdeling. Een hilarisch moment waarbij niemand er zonder een nat pak van af komt.

Behalve het waterobject zijn er die middag nog vele andere leuke activiteiten te doen. Er is onder andere een heel groot springkussen.

Kinderen die nog geen lid zijn van de scouting zijn op deze middag van harte welkom om samen met hun ouders/verzorgers een kijkje te komen nemen en mee te doen met de activiteiten. Ze krijgen volop de gelegenheid om zich creatief uit te leven of lekker te ravotten met de ‘ervaren’ scouts.

Kom zaterdagmiddag 24 september naar het clubhuis van de De Driestromengroep aan de Veerweg 20 in Numansdorp om het spektakel met eigen ogen te aanschouwen.

Iedereen is welkom!


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.