MJ Report op bezoek bij Monuta Memoriam – Aflevering 18

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

HOEKSCHE WAARD – Jill is uitvaartverzorger bij Monuta Memoriam. Jill woont in de Hoeksche Waard en vertegenwoordigt oa dan ook de regio Hoeksche waard voor Monuta. Wij bezochten het uitvaartcentrum en Jill vertelt ons over wat er allemaal bij komt kijken als zij een uitvaart moet regelen.

Het enige wat we zeker weten in het leven is dat we dood gaan en hoe je het ook went of keert, we moeten hiermee dealen.

Jill heeft ervoor gekozen om uitvaartverzorger te worden. Een bijzonder beroep waarin je van alles meemaakt. Een dankbaar beroep waarin je veel met emoties te maken krijgt. Hoe ga je daar nu mee om? Soms grijpt het je toch, je bent ook gewoon maar mens en toch moet je professioneel zijn. Jill vertelt ons erover…

—————————————-­—————————————-­——————

Logo-MJ-Report1400-1024x263MJ Report is het wekelijkse televisieprogramma van Mirjam en Jeroen op TV Hoeksche Waard. Wij zenden uit via het (analoge) UPC kabelnet via kanaal 67 en digitaal op kanaal 31.

Daarnaast zijn alle programma’s terug te zien op Facebook, de website en op het YouTube kanaal.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren