Oude boeken over Oud-Beijerland gaan in de verkoop

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Havendam, ca. 1920 - Foto HVO

OUD-BEIJERLAND – De Historische Vereniging Oud-Beijerland krijgt regelmatig reeds lang uitverkochte boeken aangeboden, omdat deze boeken zich al bevinden in het archief worden de dubbele boeken nu te koop aangeboden aan geïnteresseerde.

Ook is er een grote collectie oude  ansichtkaarten uit heel Nederland te koop De verkoop is op donderdag 12 maart van 14.00- 16.00 uur  in het historisch informatiepunt van de vereniging in de bibliotheek Steenenstraat 24. Tevens is het archief in het historisch informatiepunt geopend.In het archief bevinden zich meer dan 100 archiefdozen en ca. 100.000 digitaliseerde foto`s en documenten. Over de rijke historie van het Spuidorp.Leden van de vereniging zijn aanwezig om uw vragen te beantwoorden.

Heeft u nog oude fotos op zolder liggen? En wilt u ze tijdelijk afstaan voor het maken van een afdruk voor het archief van de vereniging? laat het ons weten.In de vitrine in de bibliotheek zijn fotos te zien van veranderingen in Oud-Beijerland.

Wie een wandeling wil maken langs monumenten en beeldbepalende panden in het Spuidorp, kan nu een geheel vernieuwde wandeling vinden op de website van de vereniging op www.hvobl.nl .

Daar is ook een inventarisatie te vinden over het archief. Wie buiten deze openingsuren informatie wil over kan bellen met  tel. 0186-614240.

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren