Beestenboel bij Cavent in Mookhoek

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

beestenboelcaventMOOKHOEK – Het is een beestenboel op de boerderijen van Cavent. Op woensdagmiddag 28 september mag elke Hoeksche Waarder  zelf komen kijken hoe leuk dat wel niet is.

Aan de Mookhoek staan twee boerderijen van Cavent. De Lindehoeve is al langer bekend met de grote woonboerderij, de winkel, het logeerhuis  en de dagbesteding van Cavent. Sinds eind 2015 is daar de Johannahoeve bijgekomen. Het is de buurboerderij van de Lindehoeve. Er wordt echt werk van werken gemaakt.  Er worden onbespoten groenten geteeld, de kippen de varkens en tal van andere dieren moeten verzorgd én het is de uitvalsbasis  voor het groenonderhoud van Cavent Tuin. Mensen met een beperking leren hier hoe het is om in een echt bedrijf te werken. En met succes, want de eerste cliënten hebben al een betaalde baan gevonden.

Wie van dichtbij wil zien hoe dat in zijn werk gaat is op 28 september vanaf 13.00 uur welkom aan de Mookhoek 111.  De medewerkers verzorgen rondleidingen over beide boerderijen.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.