Garantstelling Hockeyclub Hoeksche Waard in Mijnsheerenland ondertekend

0
433

img_7192MIJNSHEERENLANDOp 26 september is de akte van borgtocht ondertekend door de directeur bedrijven van de Rabobank de heer W.J. Punt en wethouder Wouter Joosten. Met deze akte maken gemeente en bank afspraken over de garantstelling die de gemeente verleent aan de Stichting Binnenbedijkte Maas. Deze stichting is vastgoedeigenaar en beheerder van de accommodatie van Hockeyclub Hoeksche Waard in Mijnsheerenland.

De gemeenteraad heeft ingestemd met het verzoek van de stichting om garant te staan voor een lening die de stichting gaat aantrekken voor de bouw van een nieuwe clubaccommodatie. De gemeente staat voor 50% garant. Voor de andere 50% staat de Stichting Waarborgfonds Sport Garant. Eerder deze maand, op 5 september, tekenden de heren Henk van den Berg en Lex Wensink van Stichting Binnenbedijkte Maas en wethouder Wouter Joosten de garantstellingsovereenkomst voor de nieuwe accommodatie.

De stichting zal binnen enkele weken aanvangen met de bouw van de nieuwe clubaccommodatie. Een tijdelijke accommodatie is al geplaatst en op korte termijn wordt begonnen met de sloop van het oude clubgebouw.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.