Schrijversbezoek Milja Praagman ter ere van de kinderboekenweek

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Oud-BeijerlandSpeciaal om de Kinderboekenweek te vieren biedt de Bibliotheek Hoeksche Waard een interactief programma voor peuters en kleuters aan in de Bibliotheek Oud-Beijerland. Schrijfster Milja Praagman zal op woensdagochtend 12 oktober voorlezen en live tekenen rondom het thema van de Kinderboekenweek: opa’s en oma’s.

Je kunt niet vroeg genoeg beginnen met (voor)lezen met kinderen. Het is belangrijk om van jongs af aan leesplezier te ontwikkelen. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat een kind dat een kwartier per week leest, per jaar maar liefst 1000 woorden extra aan zijn of haar vocabulaire toevoegt. Daarnaast ontwikkelt een kind door lezen een grote verbeeldingskracht en hier hebben ze hun leven lang profijt van.

Milja Praagman is schrijfster van populaire prentenboeken ‘Nog 100 nachtjes slapen’ en ‘Meneer Po’.

Deelname aan dit programma kost € 5,00 per volwassene en € 2,50 met je biebpas. Toegang voor kinderen is gratis. Aanmelden kan via het webformulier op www.debhw.nl.

Datum en tijd:

  • -12 oktober, van 10:00 tot 11:00 uur, Bibliotheek Oud-Beijerland (Steenenstraat 24)


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.