Spooktocht in Heinenoord

0
695

spooktocht-2014HEINENOORD – Het wordt weer vroeger donker en de duisternis neemt vreemde dingen met zich mee. Steeds meer Heinenoorders vertellen dat ze rare dingen horen in en rondom de haven en sloten. Honden durven niet meer te zwemmen en er is geen vogel te bekennen op het water. Wat is er toch aan de hand? Wat doet die politie nou elke avond in het dorp? Waar zijn alle vogels heen? Hoog tijd om dit mysterie op te lossen!

Ben jij heldhaftig genoeg om het dorp te redden van de ondergang? Kom dan na de lampionnenoptocht op zaterdag 29 oktober naar Jongerencentrum Joeno. Deelname is gratis en is mede mogelijk gemaakt door het jongerenwerk van Welzijn Hoeksche Waard in samenwerking met Oranjevereniging Nederland & Oranje en brandweer Heinenoord.

Om 19:00 start de licht- en lampionnen optocht georganiseerd door Drumfanfare Oranje ter afsluiting van de zomertijd. Na het vuurwerk volgt aansluitend de spooktocht. Iedereen die hieraan deel durft te nemen is van harte welkom om zich met een groepje aan te melden. Dit kan gedaan worden aan de bar in Joeno (dit kan ook vooraf door een mail te sturen naar [email protected]).

Voor (met name) de jonge groepen zoeken we nog ouders/grootouders/verzorgers die mee willen lopen. Mocht u dit leuk vinden dan kunt u zich ook aan de bar melden op de avond zelf. Neem voor meer informatie contact op via 088-7308967.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.