Interactieve informatiebijeenkomst over ‘Omgaan met je puber’.

421

image-6543122OUD-BEIJERLAND – Wie kent het niet? Je ziet je kind veranderen van een lief, actief en geïnteresseerd kind tot een passieve, dwarsliggende en grens opzoekende puber. Wat je ook probeert, niets lijkt te helpen! En je zou zo graag een bijdrage willen leveren in de zichtbare strubbelingen die je kind doormaakt.

Vaak zit het probleem in de communicatie. Eén enkel woord kan al een conflict of een geïrriteerde blik oproepen. Het kind verandert in een puber en daarmee verandert ook de manier van communiceren. Op welke manier kun je als ouder toch in contact blijven met jouw puber?Gelukkig zijn er vaardigheden die de communicatie makkelijker maken tussen jou en je puber. Een puber wíl wel veranderen, maar niet veranderd worden!

Op woensdagavond 9 november wordt er van 19.30 – 22.00 uur in Oud-Beijerland een interactieve bijeenkomst georganiseerd door Esther Hijman, onderwijscoach van
E-starcoaching en trainer Marleen de Wit van De Wit Coaching en Intervisie. Hierin worden je vaardigheden en technieken van Motiverende Gesprekvoering aangereikt om in gesprek te blijven met jouw puber. Daarnaast wordt het gedrag van pubers verklaard aan de hand van de ontwikkeling die de puber doormaakt.

Dit onderwerp leeft bij veel ouders met name het aanleren van de praktische vaardigheden en de uitwisseling van eigen praktijkvoorbeelden wordt zeer gewaardeerd. Wij nodigen je graag uit om bij deze bijeenkomst aanwezig te zijn. Hoe goed is het om te merken dat er meer rust komt thuis, omdat het gedrag van je puber begrijpelijker en inzichtelijker is geworden en je handvatten en tips hebt gekregen om beter om te gaan met je puber.

Voor deze bijeenkomst wordt een bijdrage gevraagd van €12,50 p.p. voor de gemaakte onkosten.

Aanmelden is mogelijk tot 2 november via [email protected]  of 06-10474360.
Meer info op: www.estarcoaching.nl


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.