Korendijk Wethouder Paul Boogaard op kandidatenlijst Tweede Kamer

0
1096

img_0055Nieuw-Beijerland – De Korendijkse wethouder Paul Boogaard uit Nieuw-Beijerland doet namens het CDA mee aan de Tweede Kamerverkiezingen van 15 maart 2017.

Hij staat op plaats 48 van de kandidatenlijst in regio Zuid-Holland-Zuid die in november tijdens het partijcongres definitief door de leden zal worden bekrachtigd. Boogaard is als regionale kandidaat door CDA Zuid-Holland toegevoegd aan de kandidatenlijst die aangevoerd wordt door huidig fractievoorzitter Sybrand Buma. De eerste 45 kandidaten op de CDA-lijst zijn in het hele land hetzelfde. De laatste plekken kunnen door de provinciale afdelingen zelf worden ingevuld.
Paul Boogaard is sinds 2014 wethouder en locoburgemeester in Korendijk. Binnen het college van B&W is hij verantwoordelijk voor onder meer de portefeuilles financiën, economische zaken en werkgelegenheid. Daarvoor bekleedde hij verschillende managementfuncties in het bedrijfsleven en was hij 8 jaar lid van de Korendijkse gemeenteraad. Naast het wethouderschap is hij actief als docent en begeleider voor ProDemos, het ‘Huis voor democratie en rechtstaat’ in Den Haag.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.