DriveXperience in Numansdorp voor jonge autorijders

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

DriveXperience_logoNUMANSDORP – Op zaterdag 19 november vindt The DriveXperience plaats. Dit is een Praktijkdag voor Jonge Autorijders tot en met 24 jaar, die maximaal drie jaar hun autorijbewijs hebben. Deelnemers hoeven niet in het bezit te zijn van een auto, want er wordt gereden in auto’s van de coaches. Voor de praktijkoefeningen stelt Ford dealer Auto Van der Burgh uit Maasdam gratis drie auto’s beschikbaar.

De dag, die start om 9.00 uur en eindigt om 16.00 uur, wordt gehouden op het terrein van de gemeentewerf in Cromstrijen. The DriveXperience is een initiatief van het
Regionaal Ondersteuningsbureau Verkeersveiligheid Zuid-Holland (ROV-ZH) en de RPV Hoeksche Waard en wordt georganiseerd door gemeente Strijen en gemeente Cromstrijen.

Aanmelden | Meld je snel aan via www.thedrivexperience.nl of www.jongeautorijders.nl. Hier vind je ook meer info over het dagprogramma


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren