Piershil en Heerjansdam delen de punten

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

foto-pr-p1-heerjansdam-12nov2016PIERSHIL – Piershil speelde 0-0 tegen Heerjansdam, voor de tweede week op rij misten de roodwitten daarmee de kans om alleen koploper te worden. ,,De beleving was beter dan vorige week. Een puntendeling was wel terecht, al lieten we wel na te scoren in de eerste helft”, zo keek trainer Richard Verhoeven terug op het gelijkspel tussen de nummers twee en drie van de ranglijst. Op een goed bespeelbaar veld lieten Alex van Dijk, Edwin Bestebreur en Jan Jaspers na om Piershil op het goede spoor te zetten, het waren uitgelezen kansen die zich na de thee niet meer voordeden.

De enthousiaste Piershilse jeugd achter het favoriete doel bij de kantine had weinig reden tot opwinding. Heerjansdam sloot de rijen en vertoonde meer macht aan de bal. Dat leidde overigens niet tot opgelegde kansen, de Piershilse defensie gaf geen krimp. ,,Ik was erg tevreden over Wesley Koedam. En aan Sjoerd Singor was niet eens te zien dat hij er een jaar geblesseerd is uit geweest”, zo complimenteerde de oefenmeester zijn centrale verdedigers. De twee minst gepasseerde defensies van 2D lieten zich niet verschalken in dit enerverende duel. Een linkerrijtje met zeven ploegen op twee punten van elkaar geeft aan dat de verschillen in de top miniem zijn.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.