Ventura Sport wint eerste wedstrijd in de zaal

20101014_korfbal_zaal_9117BDBD500081A8C12579E500718427_14STRIJEN – Ventura Sport is de zaalcompetitie gestart met een overwinning. De gasten uit Middelharnis werden gemakkelijk opzij gezet met een 21-12 overwinning.

In een aantrekkelijke wedstrijd met een hoog tempo bij de thuisploeg werd er vanaf het begin duidelijk gemaakt dat de punten in Strijen zouden blijven. De tegenstander uit Middelharnis kreeg geen grip op het spel en Ventura Sport was over alle schijven beter dan de tegenstander. Via een snelle 4-1 voorsprong werd de rust makkelijk behaald met een 9-4 voorsprong.

Direct na rust stoomde Ventura Sport naar 11-4, waardoor de wedstrijd gespeeld was. Good Luck was niet bij machte om het de thuisploeg moeilijk te maken en zal naar verwachting onderin gaan spelen. Met een totaal van 127 doelpogingen werd de eindstand van 21-12 op het scorebord gezet. Het scoringspercentage lag iets lager dan normaal, maar 21 doelpunten scoren is netjes voor in de zaal.

A.s. zaterdag speelt uit tegen Blauw Wit in Kloetinge. De tegenstander word ingeschat als een concurrent voor de bovenste plekken op de ranglijst. Dus een betere tegenstander waar tegen Ventura Sport het op moet nemen. De wedstrijd begint om 18.50 uur in Goes.

Doelpuntenmakers: Jonah Sanderse 7, Lennert Leunis/Arnold in’t Veld/Arco Dalm 3, Siebe Buitendijk/Jolien Berrevoets/Marlissa Seton/Naidja van Aelst en Annemieke Leunis 1.