Strijen verder in KNVB Beker

1 Min Read

img_0182Leiderdorp – Door een prachtige 2-3 overwinning op 2e klasser RCL uit Leiderdorp heeft Strijen zich geplaatst voor de volgende bekerronde

Bij rust stond er nog een 0-0 stand op het scorebord, maar in de 2e helft werd dat ruimschoots goedgemaakt Nadat in de 65e minuut RCLop voorsprong kwam wist Karam Bensedjed uit een vrije trap in de 70e minuut de Strijenaren op gelijke hoogte te brengen. In de 75e minuut kwam RCL wederom op voorsprong, maar in de aansluitende minuut wist Colin van den Berg de gelijke stand aan te tekenen, waarna hij in de 84e minuut tot matchwinnaar kon worden gekroond en Strijen naar de volgende ronde schoot

Bij Strijen maakte Pascal Burger in de 2e helft zijn rentree na lang blessureleed en een operatie aan een liesbreuk.

A.s. zaterdag speelt Strijen uit tegen Alexandria ‘66.