Voorverkoop Liedjes Circus met Clown Jopie & Tante Angelique in Alcazar Events gestart!

0
227

11749813_10153419545553329_1389874365_nPUTTERSHOEK – Dit jaren vieren Clown Jopie en Tante Angelique hun 25 jarig jubileum. Op zaterdag 07 november 2015 is de achttiende Clown Jopie & Tante Angelique Fanclubdag in Alcazar Events te Puttershoek. Met de show “Liedjes Circus” gaan Clown Jopie en Tante Angelique hun 25 jarig artiesten jubileum vieren.

Natuurlijk heeft het bekende kinderduo ook gasten uitgenodigd zoals Piet de Kanariepiet en de Knuffels komen ook. Alle grote hits van de bekende clown en zijn vrolijke tante komen voorbij in het “Liedjes Circus”. De kindervoorstelling van Clown Jopie en Tante Angelique’ start ‘s middags om 3 uur. De zaal gaat open om half 3.

Clown Jopie en Tante Angelique verheugen zich nu al om al hun fans weer te ontmoeten. Het is altijd een groot meezingfeest bij Clown Jopie en Tante Angelique. De show is voor kinderen van 2 tot 12 jaar, maar zeker ook de oudere jeugd, tot 88 jaar, vermaakt zich altijd geweldig bij het vrolijkste kinderduo van Nederland. Het belooft een hele speciale editie van de jaarlijkse fanclubdag te worden. Clown Jopie en Tante Angelique hebben met hun fanclubdag een traditie van lachen, gieren, stampen en zingen neergezet. Spannende en opwindende momenten wisselen elkaar in rap tempo af. Iedereen kan volop meezingen met de populaire gasten in het schitterende decor.

Clown Jopie en Tante Angelique zingen tijdens het “Liedjes Circus” hun grootste hits. Nummers als “Hij is een Kiwi”, “Uitjes”, “Ik wil een Pannenkoek” en “Koffer vol met liedjes” zijn inmiddels echte klassiekers. Het kinderduo komt ook nog met een verrassing speciaal voor de Fanclubdag maar dat houden we nog even geheim.

Voorverkoop Fanclubdag Clown Jopie en Tante Angelique

  • Koop snel een kaartje voor deze zeer speciale show “Liedjes Circus”!
  • De voorverkoop voor dit geweldige kinderevenement is begonnen.
  • Bij de voorverkoopadressen kosten de entreekaarten € 8,95 per stuk.
    Je betaalt € 10,95 per persoon op zaterdag 7 november aan de kassa van Alcazar Events te Puttershoek.

Je kan ook je Kinderfeestje vieren bij Clown Jopie & Tante Angelique

Het is natuurlijk hartstikke gaaf om je kinderfeestje tijdens de Clown Jopie & Tante Angelique Fanclubdag te vieren.

Speciaal voor jou hebbenClown Jopie & Tante Angelique een kinderfeestarrangement samengesteld. Dit speciale “feestje” kost € 12,95.

Je krijgt dan :

  • 1 Gratis entreeticket voor de jarige
  • Consumptiemunt om iets te drinken in de pauze
  • Snoepbox voor al je gasten
  • Cadeautje voor de jarige
  • Uitnodigingskaarten voor je gasten (1 kaart per bestelde entreeticket)

Je “kinderfeestje” kun je telefonisch bestellen via de fanclublijn 0186-609289 of via http://www.clownjopieshop.nl/fanclubdag

Voorverkoopadressen

Schermafbeelding 2015-07-25 om 15.28.47


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.