Naturalisatieceremonie in Cromstrijen

0
354

naturalisatieCROMSTRIJEN – Tijdens de naturalisatieceremonie op 24 november 2016 ontvingen mevrouw El Gadri (Khadoui), mevrouw Mohammed (Anab) en haar zoon Hamada door het afleggen van de belofte, de Nederlandse nationaliteit.

Burgemeester Jan Luteijn stond tijdens de ceremonie stil bij de achtergrond en sprak over de normen en waarden in Nederland en over bepaalde Nederlandse gewoonten. Als cadeau kregen mevrouw El Gadri en mevrouw Mohammed de Nederlandse vlag overhandigd. Hamada kreeg een mooi boek cadeau. 

Mevrouw Gadri is afkomstig uit Marokko en is sinds 1992 in Nederland. Zij woont sinds kort in onze gemeente. Moeder en zoon Mohammed komen uit Somalië. Mevrouw Mohammed is sinds 2010 in Nederland en woont al vijf jaar in Cromstrijen. Haar zoon is hier sinds 2015 en zit op De Takkenbosse.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.