Konijnendijk Mode steunt 3FM Serious Request

1
296

3FMSR14_Twitter_PF_2Zuid-Beijerland – Op 18 december 2014 gaan de Radio Dj’s van 3FM weer het glazenhuis in om geld in te zamelen voor vrouwen en meisjes, die tijdens oorlog en conflicten slachtoffer worden van seksueel geweld. Konijnendijk Mode uit Zuid-Beijerland doneert 1 euro per verkocht artikel aan dit mooie initiatief.

Om een steentje bij te dragen tegen het geweld heeft Konijnendijk Mode besloten om mee te doen aan de actie van Serious Request. Van elk artikel dat op zaterdag 20 december verkocht wordt zal 1 euro gedoneerd worden aan het goede doel. 

Heel Zuid-Beijerland zet zich in!
Niet alleen Konijnendijk Mode zet zich in Zuid-Beijerland in voor dit goede doel. Ook ben je deze zaterdagavond van harte welkom om de benefietavond in de Eendrachtshoeve bij te wonen. Of laat de gehele week je statiegeldbronnetjes achter in de Albert Heijn. Alle opbrengsten gaan direct naar 3FM Serieus Request. 

Hands off our girls!


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
1 REACTIE

Reacties zijn gesloten.