Feestelijke start aanpassing N217 voor betere doorstroming in de Hoeksche Waard

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Op de foto staan v.l.n.r.: André de Waal, Mourik Infra, Suzan Vos, Rijkswaterstaat, Annette ter Kuile, provincie Zuid-Holland, Roland Goossens, Cosun Beet Company, Harry van Waveren, gemeente Hoeksche Waard, Henk van der Drift, waterschap Hollandse Delta. - Foto Casper Streefkerk

Met een schep in de grond is de rotonde in ’s Gravendeel en kruising Polderweg aan de N217 officieel van start gegaan. Deze twee locaties worden de komende periode aangepast om doorstroming van het verkeer te verbeteren. Dit is o.a. nodig voor als de Heinenoordtunnel dicht gaat, want dan neemt het verkeer op de N217 toe.

 

De N217 loopt door de Hoeksche Waard tussen Spijkenisse en Dordrecht en kruist onderweg de A29. Waterschap Hollandse Delta is partner en medefinancier. Heemraad Henk van der Drift van Hollandse Delta was bij de symbolische starthandeling aanwezig: “Als wegbeheerder van alle wegen en fietspaden buiten de bebouwde kom in Zuid-Holland Zuid zijn we heel blij met deze aanpassingen voor alle gebruikers. Het draagt bij aan een goede bereikbaarheid van wonen en werken in de Hoeksche Waard.”

Samenwerking
Bij de symbolische starthandeling waren ook bestuurders van andere organisaties aanwezig. Bestuurders van provincie Zuid-Holland, Rijkswaterstaat, gemeente Hoeksche Waard, waterschap Hollandse Delta en Cosun Beet Company. Dit project is een mooi voorbeeld waarbij de samenwerking ervoor zorgt dat de N217 klaar is voor de toekomst. Kijk ook op www.N217.nl


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.

You cannot copy content of this page