Sunglow maakt Line-up bekend van festival op het Recreatieoord Binnenmaas

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
DJ Panic en Paul Elstak - Foto Sunglow

 HEINENOORD – Op zaterdag 9 september keert Sunglow terug naar Recreatieoord Binnenmaas, op een kwartiertje van Rotterdam, met een indrukwekkende line-up. Onder andere Paul Elstak, Angerfist, Gunz for Hire, Outsiders, Spitnoise, Panic en DJ Rob & MC Joe maken hun opwachting. De kaartverkoop start donderdag 30 maart om 19:00. 

Het outdoor festivalseizoen wordt traditiegetrouw afgesloten op Sunglow Festival. Met meer dan 35 artiesten verdeeld over drie podia is er een breed aanbod voor de liefhebber van hardere stijlen. Zoals elk jaar zijn Paul Elstak en DJ Rob, de grondleggers van de hardcore-scene, nauw betrokken bij de line-up van het festival. Zowel Paul als Rob hosten een eigen stage en nodigen enkel de beste artiesten uit om plaats te nemen achter de draaitafels. 

Artiesten Met 3 stages is er voor ieder wat wils. Het razend populaire uptempo genre krijgt een podium, maar ook de liefhebber van classics kan zijn of haar hart ophalen bij de Oldschool Gangsters tent. Bekijk de volledige line-up op www.sunglow-festival.nl. 

Kaartverkoop De reguliere kaartverkoop start donderdag 30 maart om exact 19:00 en uitsluitend via www.sunglow-festival.nl/tickets. Bezoekers wordt geadviseerd om direct om 19:00 klaar te zitten. “We werken met ticketfases, fase 1 tickets zijn het goedkoopst maar ook zéér beperkt beschikbaar. Vorig jaar waren deze tickets binnen no-time uitverkocht.” 

Informatie Datum: 10 september 2022 Tijden: 13:00 tot 23:00 Locatie: Recreatieoord Binnenmaas, Mijnsheerenland Tickets: www.sunglow-festival.nl 

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.