Steun Tropenarts Jeanine van Driel uit Strijen voor haar werk voor Artsen zonder Grenzen.

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

1926896_711159312248379_1706840145_n_small.jpgTropenarts Jeanine van Driel uit Strijen vertrekt binnenkort naar Zuid-Sudan om daar aan de slag gaan als tropenarts voor Artsen zonder Grenzen.

Wat is mooier als inwoners van Strijen en omgeving haar te steunen in haar werk als tropenarts voor artsen zonder grenzen. Daarvoor is de steun nodig in de vorm van donaties … U hulp is hard nodig!

Op vrijdagmorgen 25 april van 8.30 tot 12,30 staat er in de hal van de AH de Jong , een kraam met informatie over artsen zonder grenzen. Er zal iemand van artsen zonder grenzen aanwezig zijn om extra informatie te geven . Ook is Jeanine er om ook wat vragen te beantwoorden wat er bij komt kijken als je op missie gaat. Er is ook een verloting van een prachtige optidee woondeken.

Over Artsen zonder grenzen

Logo-AzGjpg

Artsen zonder Grenzen biedt medische noodhulp aan slachtoffers van rampen, oorlogen en epidemieën.Wij geven hulp daar waar hulp het hardst nodig is. Van medische basiszorg tot noodchirurgie, van het geven van vaccinaties tot psychosociale hulp, van het uitdelen van hulpgoederen tot het installeren van water- en hygiënische voorzieningen.

Onze teams werken in ziekenhuizen, klinieken, gezondheidsposten, mobiele hulpposten en speciale behandelcentra.

www.artsenzondergrenzen.nl


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren