Verdienstelijk gelijkspel voor Goudswaardse Boys bij Bolnes

1 Min Read
Foto en verslag Sander Schilperoort

Ridderkerk – Afgelopen zaterdag zette Goudswaardse Boys het drukke programma voort met een verdienstelijk gelijkspel in Ridderkerk tegen Bolnes.

Beide ploegen konden het publiek gedurende de eerste vijfenveertig minuten nauwelijks vermaken. Pas in het laatste kwartier stichtten de Boys enig gevaar, maar Benjamin Eenkhoorn, Robin Verhoeven en Jordy Fakkel waren weinig succesvol in de afronding.

Na de onderbreking drong de thuisclub wat meer aan en kwam na tien minuten verdiend op voorsprong toen Raylicho Babel doelman Bryan Huijzers na een soepele aanval van dichtbij passeerde: 1-0. De Goudswaardse sluitpost voorkwam vervolgens dat de formatie van trainer Leo Tol grotere schade opliep. In de 70ste minuut bekroonde Jacco Vink na voorbereidend werk van Thomas van Peperstraten een prachtige Goudswaardse aanval en was het weer gelijk: 1-1. Lang konden de bezoekers niet nagenieten want twee minuten later was het aan de overzijde Gillian Fortes die ontsnapte aan de aandacht van de Goudswaardse defensie en koelbloedig afrondde: 2-1. De Goudswaarders toonden echter de nodige veerkracht, want vijf minuten voor tijd kwamen ze opnieuw langszij. Een voorzet van Thimo Herrewijnen werd door Thomas van Peperstraten teruggekopt en door Jacco Vink achter Bolnes-doelman Mike Hamstra gewerkt: 2-2.

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je danĀ hierĀ in voor onze gratis nieuwsbrief.