Informatieavond Shell Moerdijk

243

Klundert – Op donderdag 21 maart wil General Manager Richard Zwinkels graag aan de hand van een aantal thema’s zoals veiligheid, energietransitie en de toekomst met u in gesprek. Ook zal er uitgebreid aandacht zijn voor de grote onderhoudstops die voor dit jaar op stapel staan.

En natuurlijk staan wij open voor onderwerpen die u graag wilt opbrengen en geven wij antwoord op al uw vragen. Na afloop nemen wij u mee voor een rondrit per bus over ons terrein. Zo kunt u met eigen ogen zien hoe de voorbereidingen op de voorjaarsstop al in volle gang zijn. Hopelijk tot de 21e

Wanneer: donderdag 21 maart 2019
Waar: Kantoor Shell Moerdijk, Westelijke Randweg 1 Klundert
Tijd: 19 uur – 21.00 uur (inloop vanaf 18.30 uur)

Wilt u hierbij aanwezig zijn? Meld u dan aan per e-mail via: [email protected] met daarin uw naam en woonplaats.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.