Nieuwe bijeenkomst Cafe Gezien Welzijn Hoeksche Waard: Geboorte van een Gezin

0
83

Op maandagmiddag 20 februari van 14:00 tot 16:00 uur vindt er een bijeenkomst van Welzijn Hoeksche Waard plaats met het thema: ‘Geboorte van een Gezin”.

Het krijgen van kinderen is niet alleen een hele verantwoording, waar bij je als ouders ineens de zorg voor je pasgeboren baby op je moet nemen, er veranderen meteen ook een heleboel aspecten van je leven waar je misschien van tevoren niet bij stil hebt gestaan.

Op deze middag krijg je van Fanny (en Eduard) Bertens concrete handvatten en tips, die je op deze veranderingen voorbereiden en je helpen hiermee om te gaan, ook als je al kinderen hebt (0-4 jaar). Ze gaan verder in op de verschillende aspecten; wat doet het krijgen van kinderen met je relatie, wat voor effect heeft de rolverandering en hoe ga je op een effectieve manier om met lastige situaties? Er is voldoende tijd voor al je vragen!

Heb je een kinderwens, ben je in blijde verwachting en aanstaande ouders, ben je pas ouders geworden of ouders van kinderen van 0-4 jaar en heb je interesse in dit thema?

Dan ben je, samen met je partner, vriendin, zus, moeder of buurvrouw van harte welkom!

Interesse of nieuwsgierig geworden?

Aanmelden voor deze bijeenkomst kan via de volgende e-mailadressen: [email protected] of  [email protected]

  • Wanneer:        Maandagmiddag 20-02-2023 van 14:00 – 16:00 uur
  • Locatie:           Wijckplein, Zoomwijckplein 11, Oud-Beijerland
  • (Gebouw Alerimus Open Waard).

Heb je na het lezen van dit bericht vragen?

Diana Kievit, Coördinator Ontmoetingsplekken Ouders HW, is bereikbaar via bovengenoemd e-mailadres.Voor meer informatie: www.oudershw.nl of www.cafegezienhw.nl

Je vindt ons ook op Facebook en Instagram.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.