Koninklijke onderscheiding voor Dick Polderdijk

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Numansdorp – Tijdens de laatste raadsvergadering van de gemeente Cromstrijen op dinsdag 18 december ontving raadslid en nestor Dick Polderdijk een Koninklijke Onderscheiding van burgemeester Jan Luteijn.

Dick Polderdijk kwam in 2002 voor Cromstrijen ’98 in de gemeenteraad en is sindsdien onafgebroken raadslid geweest voor de gemeente Cromstrijen. Van 2002 tot en met augustus 2017 voor de fractie Cromstrijen ’98 en vanaf september 2017 als eenmansfractie. Dick Polderdijk heeft altijd met veel inzet gestreden voor de belangen van de inwoners van de gemeente Cromstrijen. Met het eindigen van de gemeenteCromstrijen neemt Dick nu ook afscheid van de politieke arena.

Burgemeester Jan Luteijn hoopt dat Dick Polderdijk, na zijn vertrek, betrokken blijft bij de samenleving: “Je bent een betrokken man op de lokale samenleving van Klaaswaal. Verlies aan voorzieningen gaat je aan het hart. We spraken met elkaar over een manier om als Klaaswaal de handen ineen te slaan en weer kansen te pakken. Ik hoop dat jij na je vertrek uit de raad daar een taak voor jezelf ziet liggen.”

Foto Heijblom


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren