Roparun-concert in Zuid-Beijerland brengt 4300 euro op

0
320

foto concert Z-B;ld 2016ZUID-BEIJERLAND – Het op vrijdag 8 april j.l. gehouden concert in de Eendrachtskerk te Zuid-Beijerland voor het Roparunteam van de Politie-eenheid Rotterdam heeft het fantastische bedrag van € 4.300,- netto opgebracht.

Met gepaste trots wordt door de bestuurders van de “Stichting Inspire2liveMusic” teruggekeken op het in deze kerk georganiseerde concert ter verbetering van de leefomstandigheden van (kinder)kankerpatiënten. Inzet was dat de opbrengst bestemd zou zijn voor het Roparunteam van de eerder genoemde Politie-eenheid. Niet vreemd dat Korpschef Frank Paauw voor een goed gevulde kerk, het belang van de strijd tegen kanker op pakkende wijze onder woorden bracht. Ook niet vreemd dat naast bekende solisten/musici als de sopraan Judith Sportel, organist Wim Margre en pianist Jan Vayne, het concert werd opgeluisterd met de Politiedameskoren Proces-Vocaal en Blue Voices. Ook afkomstig uit de politiegelederen werd de muzikale omlijsting compleet gemaakt door de fluitiste Diana van Wingaarden en de trompettisten Ron van Dijk en Ton Steehouwer. Zoals bijna vanzelfsprekend werd het concert met een lach en een traan gecoacht onder de bezielende leiding van de dirigent Peter Overduin.

Door “Inspire2liveMusic” wordt op zaterdag 16 april a.s. het 1e lustrumconcert georganiseerd in de Betlehemkerk te Papendrecht. Voor dit bijzondere concert zijn nog kaarten te verkrijgen via [email protected] com of via tel. 06-40090921.

Sinds de oprichting 5 jaar geleden is met het organiseren van onder meer concerten een bedrag van ruim€ 573.000,= bijeengebracht.

Voor meer informatie zie www.inspire2livemusic.nl.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.