J & A Sinnema Run-Bike-Marathon een groot succes

0
369

Oud-Beijerland – 50 teams hadden zich ingeschreven voor de 4e J&A Sinnema-Run-Bike-Marathon. Uiteindelijk hebben 48 teams de finish bereikt bij Atletiekvereniging AV Spirit te Oud-Beijerland.

’s Morgens om 10 uur klonk het startschot voor het eerste team. 1 loper en max. 3 fietsers gingen onderling de strijd aan om zo snel mogelijk de bekend marathonafstand van 42 km en 195 meter af te leggen. Een wedstrijd die zelfs een beginnende loper eenvoudig aan kan gaan. De route ging ook dit jaar weer langs de hospice Zuid-Beijerland. Bij de inschrijving konden de teams een bedrag doneren voor het goede doel en ook dit jaar is dit voor de hospice. 

De witte Kenianen (zie foto) hebben uiteindelijk nipt gewonnen van ons eigen jeugdige Spirit team met respectievelijk 2:32:14  en 2:33:30. Maar niet alleen waren er prijzen voor het eerste team maar ook het 5e, 10, 15e enz. werden beloond. Prijzen die beschikbaar zijn gesteld door de sponsoren van deze wedstrijd.

De sfeer zat er, mede door het mooie weer, goed in en kon men na de wedstrijd zich tegoed doen aan een hapje en een drankje. (zie foto) 

Een nieuwe sponsor Makelaardij van den Berg heeft zich aangemeld om volgend jaar het eerste lustrum te ondersteunen met als doel met 100 teams aan de start te staan.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.