Maatschappelijke participatie gaat succes worden.

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

maatschappleijke-participatie-20161128_150516HOEKSCHE WAARD – De organisaties die 17 november jl. aanwezig waren bij de workshop “Hoe maken we een succes van de maatschappelijke participatie?” zijn het unaniem met elkaar eens: De maatschappelijke participatie van mensen met een uitkeringsachtergrond zal een succes worden. Allen zijn bereid de schouders er onder te zetten.

De belangstelling voor de workshop, die door WIHW en Welzijn Hoeksche Waard was georganiseerd,   was bijzonder groot. Tijdens een korte pitch mocht iedereen zich presenteren en vertellen in hoeverre organisaties al met vrijwilligers met een uitkeringsachtergrond werken.

Tijdens de brainstormsessies werden een aantal zeer goede suggesties gedaan waarmee volgende stappen gemaakt kunnen worden.Zo werd er gesproken over een “aanbod”bank met CV’s, een vrijwilligerscafé en het inzetten van begeleiding van vrijwilligers op de werkvloer.

Om over te gaan tot actie hebben de organisaties een commitment formulier ingevuld en ondertekend.

Het is tijd om met elkaar door te pakken!

 

Mocht u belangstelling hebben om aan te sluiten of het verslag willen ontvangen, meldt u dan aan via [email protected]


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.