John van Zweden boeit uur lang op sponsoravond FC Binnenmaas

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

MAASDAM – Tijdens de sponsoravond van FC Binnenmaas heeft John van Zweden een fantastisch verhaal gehouden over zijn periode als aandeelhouder van Swansea City uit Wales. Hij boeide ruim een uur lang de aanwezige in de kantine van FC Binnenmaas. Na afloop kon zijn boek gekocht worden en gingen diverse aanwezige op de foto met John.

Voor de pauze was het Peter Hofman die het vereniging gedeelte voor zijn rekening nam. Hij interviewde voorzitter Arjon van der Giesen, de drie selectie trainers Leo Dekker, Henk Stok en Martin Remmers. Verder kwamen een viertal spelers aan het woord te weten Bart de Keizer, Jordy Molendijk, Richard van de Wilt en aanvoerder John Maijers. Tot slot nog een gesprek met hoofdsponsor  Marcus Reedijk en Eric Stam van Simon Loos als nieuwe sponsor, die er een lange reis voor over had, want het bedrijf is gevestigd in het noorden van het land, Wognum!

Al met al een zeer geslaagde sponsoravond bij FC Binnenmaas.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren