Geslaagd Hoeksche Waards Kampioenschap Kerstboomwerpen in Strijen

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

Strijen – Zaterdag 17 december vond het 4e Hoeksche Waards Kampioenschap Kerstboomwerpen weer in Strijen plaats. Tijdens de gezellige Lichtjesavond en Kerstavond in het dorp kwamen veel deelnemers op het Kampioenschap af.

Deelnemers konden bij een vooraf uitgezette baan, met een echte kerstboom proberen om deze zover mogelijk weg te werpen. De kerstbomen werden goed geworpen en veel deelnemers waagden een poging. Van jong tot oud iedereen kon een boom werpen Voor de allerkleinste deelnemers was zelfs een mini kerstboom beschikbaar.
Winnaar bij de mannen werd overduidelijk Valentijn Wessels uit Strijen. Hij gooide maar liefst een afstand van 10,20m en mocht hierdoor met de wisselbokaal en als Kampioen naar huis.

Bij de vrouwen won voor de 3e keer op rij Alisa Troost het kampioenschap. Zij ging weer met 1e prijs en de wisselbokaal naar huis met een afstand van 7.60 meter.
Bij de kinderen was de winnaar Huub van de Meer, hij gooide een mooie afstand van 6,90m.
Alle winnaars gingen met leuke prijzen naar huis die door diverse winkeliers uit Strijen beschikbaar waren gesteld.

De organisatie kijkt terug op een zeer geslaagd evenement met een leuke sfeer. De opbrengst van het Hoeksche Waards Kampioenschap bedroeg €776,50 en is geheel beschikbaar gesteld aan het Roparunteam DriemTiemStrien.

Uitslag 4e Hoeksche Waards Kampioenschap Kerstboomwerpen:


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren