Zwembad in Strijen voor het eerst op 2e kerstdag ook open

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

STRIJEN – Voor het eerst dit jaar is Laco sportcentrum Strijen geopend op 2e Kerstdag. Er worden die dag in het zwembad allerlei sportieve activiteiten georganiseerd voor het hele gezin.Dus of je nou je baantjes wil zwemmen of lekker spelen met de kinderen het kan allemaal op 2e Kerstdag maandag 26 december, van 09:30 tot 12:30 uur.

Volop activiteiten in de Kerstvakantie voor de jeugd
Voor de kinderen zijn er in de Kerstvakantie volop activiteiten in het sportcentrum.Met uitzondering van 1e Kerstdag en Nieuwjaarsdag, is Laco sportcentrum Strijen gedurende de Kerstvakantie op de normale tijden gewoon geopend voor alle activiteiten.De sporthal is in deze periode tegen een speciaal vakantietarief ook te huur voor verschillende activiteiten zoals b.v. voetballen, tennissen of een verjaardagspartijtje.

Iedereen is welkom
Begin het nieuwe jaar goed, begin het nieuwe jaar actief. Meer lichaamsbeweging als onderdeel van een gezondere levensstijl staat al sinds jaren bovenaan het lijstje van de meest populaire goede voornemens.
En in veel gevallen worden deze voornemens volgehouden, met name als het gaat om gezonder leven.

Een maand gratis sporten
Wij willen gezond bewegen zo aantrekkelijk mogelijk maken. Daarom hebben we in januari 2017 weer volop acties bij Laco sportcentrum Strijen.“Zie het maar als een duwtje in de rug”, aldus vestigingsmanager Maria Rietveld. Goed nieuws voor iedereen die het goede voornemen heeft om meer te gaan bewegen.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren