Grappenmaker plaatst stickers met mogelijke fusienaam Gemeente Binnenmaas onder plaatsnaamborden in Oud-Beijerland

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

OUD-BEIJERLAND – Inwoners en bezoekers keken donderdag 5 januari  raar op toen ze Oud-Beijerland inreden. Iemand had stickers laten maken met de letters Binnenmaas en die op 3 plaatsnaamborden in Oud-Beijerland geplaatst. De borden die aangepast waren zijn op de Stougjesdijk, de Polderlaan en bij de  Gamma rotonde/industrieterrein.

Dat de Fusie in de Hoeksche Waard er aan zit te komen is nog niet officieel besloten en ook de plaatsnaam is nog niet officieel vastgelegd. Binnenmaas is de grootste gemeente van de Hoeksche Waard en zou mogelijk indien de gemeenteraden in de Hoeksche Waard er samen niet uit komen de mogelijke nieuwe plaatsnaam kunnen worden.

Een woordvoerder van de gemeente Oud-Beijerland laat weten dat dit een verlate of vervroegde 1 april grap is en de stickers niet in opdracht door de gemeente of provincie zijn geplaatst. De stickers worden donderdagmiddag 5 januari verwijderd.

Foto’s: Mrs.Uit Photography


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren