Beleef de Hoeksche Waard op de woonbeurs in Rotterdam

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

Beleef op 18 en 19 maart de Hoeksche Waard op de woonbeurs in Rotterdam. Het woonevenement waar u terecht kunt voor het actuele woningaanbod in Rotterdam en in de regio. Daarnaast is er informatie over het kopen en huren van woningen te vinden. Ook kunt u financieel advies krijgen.

Locatie en tijdstip

De woonbeurs vindt plaats in het World Trade Center (WTC) gebouw, Beursplein 37 in Rotterdam. U bent van harte welkom tussen 12.00 uur en 17.00 uur. De entree is gratis.

De Hoeksche Waard: beleef de ruimte

Samen met alle initiatiefnemers van De Hoeksche Waard: beleef de ruimte zijn wij ook van de partij. Op onze stand informeren wij bezoekers graag over onze gezellige dorpskernen, scholen, de uitgestrekte landschappen, de nieuwbouwprojecten en de smakelijke streekproducten.

Onderwijs in de Hoeksche Waard

Er gaat speciaal aandacht uit naar het onderwijs in de Hoeksche Waard. Wist je dat er in de Hoeksche Waard 52 scholen staan? Basis onderwijs en Voortgezet onderwijs.

Selfie-wedstrijd: win een ‘lekkere’ prijs

Bij de stand van de Hoeksche Waard kun je ook een kaartje ophalen om mee te doen aan een leuke selfie-wedstrijd. Maak op een markante plek op het eiland een leuke selfie en deel deze op facebook.com/dehoekschewaard. Wie weet win je een ‘lekkere’ prijs. Zo kun je echt genieten van wat de Hoeksche Waard te bieden heeft.

Informatie

Meer informatie over de Hoeksche Waard of het woningaanbod kunt u vinden op www.beleefdehoekschewaard.nl.

Foto: Ferry Krauweel – Drone4Business


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren