RIVM: Nu 36 positief geteste personen op het coronavirus in de Hoeksche Waard, Stijging van 5 besmettingen in de afgelopen 24 uur

1936
Foto RIVM

HOEKSCHE WAARD – In de Hoeksche Waard zijn op woensdag 25 maart 36 positief geteste personen op het coronavirus dat is een stijging van 5 sinds dinsdag 24 maart. Sinds de uitbraak van het virus zijn er in de Hoeksche Waard 3 personen overleden

Niet iedereen wordt getest op het virus, waardoor het werkelijke aantal besmettingen met het coronavirus in de Hoeksche Waard en de rest van Nederland hoger ligt dan het aantal dat RIVM meldt. Daarnaast merkt niet iedere besmette persoon dat hij of zij het virus draagt, omdat niet alle besmette personen klachten krijgen.

Overzicht landelijke aantallen per woensdag 25 maart 14.00 uur

  • Het totaal aantal gemelde patiënten: 6412 (+852 sinds dinsdag 14.00 uur) Het RIVM maakt wel een kanttekening bij die cijfers: “Ook vandaag zijn veel overleden patiënten gemeld. Dit zijn echter meldingen van personen die verspreid over de afgelopen paar dagen overleden zijn. De sterftegevallen worden niet altijd direct doorgegeven.”
  • Het totaal aantal gemelde overleden patiënten: 356 (+80 sinds dinsdag 14.00 uur)
  • Het totaal aantal gemelde patiënten opgenomen (geweest) in het ziekenhuis : 1836 (+341 sinds dinsdag 14.00 uur)

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.