NSVV zal uit een heel ander vaatje moeten tappen tegen Strijen

0
181

ROTTERDAM – Op zaterdag 18 februari jl. wilde de mist maar niet optrekken in de Hoeksche Waard. NSVV 1 ging de tunnel door op weg naar Alexandria ’66 voor de pas tweede wedstrijd in kalenderjaar 2017. De tunnel doorgekomen trok de mist weg en een lauw zonnetje maakte het aangenaam toeven in Rotterdam Oost.

Vooraf een wedstrijd die voor Alexandria ’66 kon worden bestempeld als aan of afhaken. Na een zwakke competitiestart hadden de gastheren echter een sterke serie neergezet en konden deze een mooi vervolg geven. NSVV komt juist uit een iets mindere periode en daarom stond er veel op het spel deze middag.

Toen het fluitsignaal klonk om 14.45 uur was NSVV gelijk wakker en zeker het eerste kwartier werd er naar hartenlust gecombineerd wat leiden tot twee grote kansen die niet konden worden verzilverd.

Alexandria ’66 nam het initiatief langzamerhand over en ook zij kregen een aantal kansen.

De rust werd uiteindelijk gehaald zonder doelpunten en helaas voor Alexandria ’66 ook zonder hun nummer 11, hij werd in het begin van de wedstrijd ongelukkig op zijn hoofd geraakt en moest worden vervangen.

Na de rust een heel ander spelbeeld. Alexandria ‘66 voerde de druk op en wist vanaf de 47e  tot de 56e minuut maar liefst drie keer succesvol af te ronden. Achtereenvolgens Rafiek Casteleijns en Christiaan Lever (2x) scoorde er op los, NSVV murw gebeukt achterlatend.

In het resterende deel probeerde de bezoekers het nog wel, maar overtuiging zat er niet meer in. Sterker nog Alexandria ’66 maakte aanspraak op meer, maar voetbalde tevreden naar het einde. De goed leidende scheidsrechter Broeckaert had geen extra tijd nodig om drie maal op zijn fluit te blazen en NSVV in mineur naar de kleedkamer te sturen.

Volgende week tegen de ‘buren’ uit Strijen zal er uit een heel ander vaatje moeten worden getapt willen ze in Numansdorp het goede begin een passend vervolg geven.

Opstelling NSVV: Melvin Kruijthof, Michael Nijssen (72e Boyd van Andel), Yoeron van der Ree, Marco Mann,  Arjan van Gurp, Jeroen Voshart, Roderick Bekker, Hatim Oucherif (60e Sjoerd Hofstede), Marco van Daalen, Kelvin van der Giesen, Mitchel Louwerens (86e Richard van der Veen)

Foto: Cindy Vos


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.