Echtpaar Van Efferen uit Puttershoek 60 jaar getrouwd

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Wethouder van Leenen links samen met het Echtpaar Van Efferen - Foto Gemeente Hoeksche Waard

Puttershoek – Echtpaar Van Efferen is vandaag, dinsdag 7 januari, maar liefst 60 jaar getrouwd. De 82-jarige Gerrit en 80-jarige Jopie wonen in Puttershoek. Wethouder Piet van Leenen bezocht het jubilerende stel. Hij bracht namens het gemeentebestuur de felicitaties over en overhandigde een bos bloemen.

Gerrit en Jopie kwamen in Dordrecht ter wereld. Na een paar jaar huwelijk verhuisde het echtpaar naar de Hoeksche Waard. Sindsdien wonen zij in Puttershoek.

De man des huizes werkte een paar jaar bij Kranendonk, het bedrijf van zijn opa, in riet en biezen. Daarna vervolgde hij zijn loopbaan in de buitendienst van de suikerfabriek in Puttershoek. Naast zijn werk was Gerrit jarenlang bestuurslid van het jeugdbestuur van de voetbal in zijn woonplaats. Jopie heeft altijd gezorgd voor het huishouden.

Het paar kreeg 2 kinderen (jongens). Daar zijn inmiddels 3 kleinkinderen bij gekomen. Vol trots zegt Gerrit hierover: “Dat zijn dus 3 meiden! Van 19, 20 en 22 jaar oud.”

Van harte gefeliciteerd namens de redactie van Hoeksch Nieuws Hoeksche Waard


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren