De makers van “ Hoekse Bierfest “ presenteren u “ Hoekse Tentfeest “ in Strijen

Redactie Hoeksch Nieuws
3 Min Read

STRIJEN – De makers van “ Hoekse Bierfest “ presenteren u “ Hoekse Tentfeest “.17 juni 2017 gaan alle remmen weer los op het terrein van Outdoor Zuidholland 2017.

Hoekse tentfeest is een knettergek feest voor de echte feestgangers.In mix van unieke artiesten en suprise acts zal deze avond tot een waar spektakel maken.Naast entertainment is er natuurlijk ook genoeg te drinken en zijn diverse foodtrucks en eettentjes. Naast de grote feesttent zal de schirmbar met DJ Dennis dit jaar ook niet ontbreken.

Artiesten:

FeestDJ Barrywww.feestdjebarry.nl Nr.1 Party DJ van Nederland 2016 !!!

Barry kom je tegen door heel Nederland in kroegen, discotheken, feestcafés en diverse Festivals, ook draait hij als feest dj veel in het buitenland. Hij stond bijvoorbeeld al eerder in Elmau, Westendorf & Kirchberg maar ook in warme oorden als: Albufeira, El a Renal, Cala Do’r & Kos.

Barry staat dus garant voor mooi feestje.

Snollebollekes www.snollebollekes.com Nr.1 Feestact van Nederland 2016 !!! Nondeju!

Het is tijd voor een hittegolf en Snollebollekes maken het deze zomer nog een paar graden warmer!

Met Snollebollekes bent u verzekerd van Feest met een hoofdletter “V”.

En door………

Feestartiest Alexwww.alex.fm ‘Een Bossie Rooie Rozen’.

Dat is toch wel DE hit waar de zangcarrière van Alex echt mee begonnen is.

Na deze nummer 1 hit heeft Alex met andere hits zoals o.a. ‘Meissie Meissie’, ‘De Liefde’, ‘Dagdroom’, ‘Een Festival van Liefde’ en ‘Nooit Meer Naar Huis’ zijn naam gevestigd op het gebied van de Nederlandstalige muziek. Naast zijn eigen hits zingt Alex tijdens zijn optredens ook veel bekende covers

‘Een Bossie Rooie Rozen’. Dat is toch wel DE hit waar de zangcarrière van Alex echt mee begonnen is.

Wipneus en Pimwww.wipneusenpim.nl – ‘ We love Classic ‘

DJ’s Wipneus & Pim: al ruim een decennium lang het onovertroffen feestconcept waarin het publiek op muzikale wijze in het zonnetje wordt gezet. De tijdsgeest lijkt op het vrolijke DJ – duo geen vat te hebben. Ze draaien simpelweg de leukste Dance & Classics van de laatste decennia tot de klappers van vandaag.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren