Lezing van schrijfster Rosita Steenbeek in Westmaas

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

WESTMAAS – Na het succesvolle optreden op 31 maart jl. van Laura Kaper en Heidi Delcliseur, betreft de volgende activiteit van de Stichting Vrienden Dorpskerk Westmaas een lezing.

Op vrijdagavond 12 mei a.s. zal de bekende schrijfster Rosita Steenbeek een lezing in de Dorpskerk van Westmaas houden die georganiseerd wordt door onze Stichting. Rosita Steenbeek heeft veel boeken op haar naam staan. Eén van de boeken, waarvan het verhaal zich in onze regio afspeelt, is “Rose”.  In dit boek vertelt de schrijfster het levensverhaal van haar grootmoeder, een dochter van een Joodse moeder en een Duitse vader, die in 1929 haar hart verliest aan een Nederlandse dominee die net voor de oorlog uitbreekt, predikant wordt van de Hervormde gemeente Klaaswaal.

Tijdens deze lezing zal dit boek aanwezig zijn om eventueel te signeren. Verder zal er nog een vijftiental andere boeken van uit haar oeuvre beschikbaar zijn. Zo bieden wij u een uitgelezen gelegenheid om kennis te maken met deze auteur.  De lezing van Rosita Steenbeek begint om 20.00 uur. Belangstellenden kunnen deze lezing bijwonen door betaling van € 10,00 per persoon op bankrekeningnummer NL 69 RABO 0190 5247 58 ten name van Stichting Vrienden Dorpskerk Westmaas. Bij de entreeprijs van € 10,00  is in de pauze een kopje koffie of thee inbegrepen. De toegangskaarten kunnen besteld worden via www.vriendendorpskerkwestmaas.nl of bij Rook Belder, Leeuwendaal 46, tel. 571797 Westmaas.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren