Nachtbrakers sluit bevrijdingsdag af in Alcazar Events

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

PUTTERSHOEK – Waar zijn die nachtbrakers? 5 mei organiseren we, in samenwerking met Alcazar Events, een gloednieuw, spetterend festival, Nachtbraken is de naam. Het thema voor 5 mei staat ongetwijfeld in het teken van vrijheid: Sound Of Freedom. Het belooft dé manier te worden om op 5 mei de vrijheid te vieren.

We zouden het daarom fantastisch vinden als ook jij er bij bent! Net als vorig jaar gaat de opbrengst van het feest naar Moz Kids. Voor meer informatie over de stichting kun je terecht op www.mozkids.nl

Samen met de dj’s Vettriano (Casper Streefkerk), MR. Yves, Vincent Del Four en Robin Van Der Ven hopen we er weer een top feest van te maken, een avond waarop je samen met al je vrienden even helemaal los kunt gaan.

Kaarten kun je kopen op www.alcazarevents.com/shop. Ook zullen er op 11 en 12 april kaarten verkocht worden in de pauzes op De Willem Dit wil je toch niet missen?

In het kort:
– 5 mei, 22.00-03.00 uur
– Alcazar, Groeneweg 16, Puttershoek
– Minimum leeftijd is 16 jaar, jonger dan 18? Geen alcohol
– Legitimatie verplicht!
– Tickets in de voorverkoop: € 10,-
– Tickets aan de deur: €15,-
– Kaartjes zijn te koop op www.alcazarevents.com/shop, of op 11 en 12 april in de pauzes op De Willem


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren