Technische Unie door als subsponsor van de Voetbal Vereniging Strijen

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

STRIJEN – Afgelopen zaterdag zorgde niet alleen de prachtige overwinning op koploper Heerjansdam, het heerlijke weer en onze goedgevulde kantine met het Rad van Avontuur en live muziek van Woodwind voor een positief gevoel. Ook het verlengen van het Subsponsorschap van Technische Unie droeg hier enorm aan bij.

Na afloop van de wedstrijd tegen Heerjansdam heeft Peter Roelofs, de nieuwe Manager Distributiecentrum, van Technische Unie in Strijen zijn handtekening gezet onder een nieuw contract als Subsponsor. Met deze handtekening wordt de langlopende samenwerking tussen de grootste werkgever van Strijen en onze voetbalvereniging wederom met een jaar verlengd.

Vanuit v.v. Strijen zijn wij erg blij dat ook de nieuwe eindverantwoordelijke van de TU perspectief ziet in het sponsoren van onze club. Het binden van grote organisaties als Technische Unie aan onze vereniging zorgt voor financiële stabiliteit, van waaruit we met een goed gevoel de toekomst tegemoet kunnen.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren