Nieuw in de Hoeksche Waard: De Hoeksche Recruiter

0
279
Aangenaam!
Mijn naam is Raymond te Veldhuis en ik woon met mijn gezin in de Hoeksche Waard. Deze regio – waar ik ook mijn netwerk heb – ken ik uitstekend. Ik heb meerdere ondernemingen en ben met Hoeksche Recruiter begonnen omdat ik met mijn ervaring ook iets wil bijdragen aan de kracht van deze mooie regio.
 
 
Doelgerichte werving & selectie voor een eerlijke prijs
Hoeksche Recruiter verbindt mens en werk in de Hoeksche Waard, Rotterdam-Rijnmond en de Drechtsteden. Werving & selectie dienstverlening voor alle lokale vacatures en specialisten vanaf HBO niveau.
 
Tijd voor ervaring
Even geen zin in het zoveelste werving & selectiebureau waarbij uw zaken worden behartigd door iemand die net uit de schoolbanken is? Uw wervingsvraagstuk moet worden opgelost door iemand met ervaring én mensenkennis. Werving & selectie is mijn vak. Al meer dan 20 jaar. Met trots kijk ik terug op de vele partijen die ik de afgelopen decennia bij elkaar heb mogen brengen.
 
Betaal alleen bij succes
Dankzij een efficiënte werkwijze en het slim inzetten van technologie kan Hoeksche Recruiter een lage werving- en selectie fee hanteren. Die heeft de hoogte van slechts één bruto maandsalaris (ex BTW) van de persoon die is bemiddeld. Eenmalig, achteraf en no cure no pay.
 
Een prettige werkwijze die leidt tot snel resultaat
Ook na 20 jaar ervaring in de werving & selectie van specialisten blijft het een voorrecht om mensen succesvol te koppelen aan werk. Lokale kracht, inhoudelijke kennis en een persoonlijke aanpak leiden tot snel resultaat.
 
Graag ga ik aan de slag met uw wervingsvraagstuk!
 

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.